Hoppa till innehåll

Verksamhets-berättelse

Verksamhetsberättelse 2023

2023 har varit ett aktivt tävlingsår för Kinds Mk . Inom crossen har vi hållit tre tävlingar inom VGC konceptet, en tävling i MX alliansen och en serietävling . Detta har ju satt hårt tryck på våra medlemmar och även utomstående som verkligen ställt upp så tävlingarna kunnat utföras , alla som ställt upp är ju ovärdeliga .

MOTOCROSS 

Vgc pre-race , G och U vgc och klass 3 vgc rullade på bra och det vimlade av våra färger i alla klasserna .

I MX alliansen var det också ett rejält gäng med gulrödvita med.

I år har vi fokuserat lite extra på serien , då vi ju stod över förra året , och i hemmatävlingen dominerade vi stort.

Karelycke har med lite assistans hållit i mycket uppskattade serielagsträningar på måndagar som varit mycket välbesökta och vi har en rejäl mängd med åkare i laget .

Vi avslutade årets tävlingssäsong i motocross med ett grymt KM i lag-VM stil med hårt kämpande lag och efterföljande fest med helgrillad gris och storbilds-tv och en prisutdelning i världsklass . Drygt 100 pers var vi som hade en mycket trevlig kväll. Stort tack till alla som var med .

ENDURO

Våra skogsåkare har kämpat på och håller slingan  i toppklass , dom har även satt upp belysningstolpe i bortre depån . Har inte full koll på alla tävlingar som dom kört , men på sista tävlingen på Tofta skjutfält (GGN) var det ett rejält gäng med Kindsare med . Även i Landskrona hade vi med ett gott gäng . Vi har också några tuffingar i klubben som kör världens tuffaste endurotävling Novemberkåsan . Michal Persson gjorde en grym insats ihop med sitt team och fullföljde tävlingen , mig veterligen har väl bara Jocke H fullföljt en kåsa men kanske är någon mer .

BIL

Har lite dåligt med uppgifter om hur det flyter på för våra fyrhjulsåkare , men är övertygad om att dom  som vanligt är ett föredöme för klubben.

LITE ÖVRIGT -23

En ny traktor har köpts in 

Solceller har monterats på klubbstugan. 

Övervakning har införskaffats.

Depån har utökats.

Spolplatta på G.

Ordföranden håller på med bok om Kinds Mk.

Crosskolan har varit full fart i.

Serielagsfest har varit. 

Vinterträning med fokus på serien -24 hålls i Sexdrega.

Och Kinds Mk vann serien div 3 och kör nästa år i div 2

ClaesiSund