Hoppa till innehåll

Verksamhets-berättelse

Verksamhetsberättelse mc 2021

Har ju varit ännu ett år präglat av pandemin, men det har funnits möjligheter att träna och anordna tävlingar enligt gällande restriktioner, vi hade lite klent underlag med utbildade funktionärer, så på crossens sida valde vi att inte anordna några tävlingar under året. Träning har vi kört på och det har fungerat bra.

Tävlingsmässigt har Kinds MKs medlemmmar varit aktiva i serien div 2 och motionserier, mestadels VGC . I serien har det varit lite klent med åkare, det började bra i Älvängen med fullt lag i replaget (8st)sedan blev det 2 inställda tävlingar Stenungsund och Borås. Sotenäs var sedan på tur 3 gubbar där, i Uddevalla  var vi 5st och avslutningsvis  i Borås var vi fyra stycken som ville åka, men tävlingen fick flyttas hastigt från lör till sön så vi hade bara med en åkare.

Då intresset tyvärr är så klent så kommer Kinds MK stå över serieåkandet 2022 😔.

I VGC har vi haft med en hel del Kindsare både i GH/U och vuxen klassen. Jättekul med den stora uppslutningen på ungdomssidan.

Störst aktivitet i klubben har tvivelsutan crosskolan stått för med dryga 20talet ungdomar som på onsdagar i alla väder varit på Tusca och tränat  på allt mellan himmel och jord under ledning av Richard Kling och Tony Bengtssons vakande ögon.

Har tyvärr lite dålig koll på våra grymma bilsekktioner, men är ju övertygad om att dom presterat väl.

På endurosidan har Mikael Persson varit på g och vunnit motionsklassen både på endurospecialen i Saxtorp och Beachracet i Halmstad , snyggt jobbat💪🏻💪🏻. På GGN hade vi med ett gäng tappra kindsare som krigade på kalkklipporna, även iår var Henrik Wilhelmsson snabbast av kindsgänget på lör, även om placeringen inte var riktigt lika bra som förra året. Nu fick han ju i och för sig inte motståndet från dom kindsare som fyllt 50 och tävlade på fredagen 👴🏻 men är rätt övertygad om att det inte gjorde någon skillnad😎

KM och träningsläger för Kinds MK , Tranemo MK och Skene MS.
Gjorde upplägget som så att vi körde KM lördag och träningsläger med tävlingsupplägg på söndagen, med tanken att ha lite grill och samkväm på lördagskvällen.

KM. Vi körde ett höst KM som jag tycker blev väldigt lyckat, tur med vädret grymma fighter och inga skador. Klubbmästare blev i år Lukas Engerstad med Simon S som tät tvåa, Piersan trea. I motion visade Bert ungdomarna var skåpet skulle stå .

Vi hade en trevlig kväll med grill och tillbehör och laddade för söndagens aktivitet.

Träningsläger, oj vad laddade tjejerna och grabbarna var, vädret var kanon och våran mer än grymma ban personal hade gjort banan helt kanon. Allt rullade på mycket bra och man blir väldigt imponerad av ungdomarna, det går fort men även mestadels säkert. Skene hade genom Berghems mekaniska gjort helt fantastiska deltagarpriser till alla på träningslägret. Alla verkade tycka att det var en trevlig helg i äkta kindsanda.

Vi har haft en funktionärsutbildning som Carro ledde och det var många som hörsammat att vi verkligen behöver mer folk som utbildar sig . Vår nya ordförande Per har jobbat på med planering för byggandet av spolplatta och det verkar som det är nära nu 👍
Planeringen inför 2022 är i full gång och i nuläget har vi tre tävlingar inbokade. Lör 23 april kör vi en GH/U tävling och  sön 24 april en motionstävling för vuxna båda dessa tävlingar är i VGC. Den 6/6 är det tänkt att vi ska köra en motionstävling för vuxna.

Kinds Mk kommer även medverka i Super motorweekend

Det känns som att 2022 kommer bli ett bra år

ClaesiSund